20 februari, 2016

HOCKEYSWE

 

 

Hockeyswe™ – Customize your game

Hockeyswe grundades 2015 och har genom sin passion för hockey & sport, tekniskt kunnande och erfarenhet skapat ett produktsortiment i absolut världsklass. Idag spelar eller använder ett stort antal professionella atleter produkter från något av våra varumärken runt om i de stora ligorna och antalet växer sig starkare för varje år.

Hockeyswe´s vision är att erbjuda ett brett sortiment av produkter inom Hockey och Nutrition från varumärken som Frontier Hockey®, Biosteel®, Stable26®, Howies®, Swivel Vision® och Russiangrip® i Norden.

Hockeyswe har tagit hockeyn till en ny nivå genom att erbjuda kvalitetsprodukter i ”Custom” utförande för både målvakt och utespelare.

Som enda företag på marknaden erbjuder vi unika och personliga produkter som gör att varje enskild spelare eller lag kan sätta sin prägel på säsongen.

Varumärket Biosteel® har medfört att vi idag har breddat oss ytterligare med sporter som Golf, Tennis, Löpning, Skidåkning, Simning, Basket, Crossfit, Multisport osv.

Med en sportdryck #drinkthepink som fullständigt tagit över inom NHL samt deras non-banned substances produkter inom kosttillskott kan vi idag erbjuda det mest kompletta och mest hälsosamma produktsortimentet på marknaden.

 

 

Våra ledord är Personlig service, kvalitet och kunskap.

Välkomna att kontakta oss för närmare information om våra produkter.