14 augusti, 2016

NYHETER

Hockey-VM 2018, Köpenhamn-Herning

Det är hockeyfest i Danmark för tillfället och naturligtvis är Hockeyswe™ på plats under ett antal matcher för att följa alla de spelare som använder våra produkter lite speciellt (Biosteel & Howies).

Vi har även vissa tv-personligheter på plats under VM som använder Biosteel´s produkter under dagarna:)

SM Guld Växjö Lakers 2017/2018

Riktigt kul med SM Guldet till Växjö Lakers där vi har en hel del spelare som använder sig av Biosteel produkter!

Stort grattis från Hockeyswe™

Peter Andersson #44, Växjö Lakers kampanj

Peter Andersson #44 i Växjö Lakers köper sina Biosteel produkter hos Hockeyswe™. För att ge fler chansen att testa på de grymma produkterna så har vi mellan den 1 Augusti tom 13 Augusti en kampanj där vi ger 10% rabatt på valfri Biosteel produkt om ni anger PA44 som rabattkod.

Ta chansen att fylla på inför hockeysäsongen och upplev de mest hälsosamma produkterna på marknaden!

Biosteel® Peanut-Butter Chocolate (ARF & WPI)

Nyhet!!!!!

Nu kan vi äntligen meddela att Biosteel® Peanut-butter Chocolate ARF och WPI finns tillgängliga i Sverige. Hockeyswe™ kommer naturligtvis att lagerföra denna populära smak i Ängelholm.

Vill ni vara säkra på att få snabb leverans så kan ni redan nu förbeställa produkten genom att beställa den i vår webshop.

Biosteel® växer så det knakar i Sverige och vi tycker det är riktigt kul att så många hittar och tycker om produkterna.

No 1 på hälsosam sportdryck och kosttillskott!

Hockeyswe™ i samarbete med Café El Rincon i Ängelholm

Måndagen den 31/7 bryter vi ny mark med Biosteel®.

Först i Sverige så kommer vi i samarbete med Café El Rincon i Ängelholm att lansera ”The Pink Drink” som en hälsosam, svalkande boost under resten av sommaren. #Drinkthepink har sedan länge varit ett naturligt inslag inom Café världen i NordAmerika och vi vill nu ta detta koncept även till Sverige.

Fråga efter ”The Pink Drink” på ert favorit Café!

Swivel Vision Goggles

Hockeyswe™ kan som första återförsäljare i Sverige stolt presentera en av de hetaste träningsprylarna för sporter som Golf, Hockey, Fotboll, Basket, Innebandy, Tennis, Volleyboll och Amerikansk Fotboll.

Swivel Vision Goggles används idag inom NHL (5 Lag), NBA, LPGA, PGA, MBL och NFL för träning av reaktionsförmåga och förbättrad motorik.

Vi tror att denna produkt kommer att hjälpa många atleter i deras dagliga träning även i Sverige.

Kongsvinger Knights (GET-ligan)

Hockeyswe™ har fått äran att leverera visir till Kongsvinger Knights i Norska GET-Ligan inför säsongen 2017-2018. Spelarna kommer att använda sig av Frontier F8.7 och F8.1.

Elite Hockey Camp Sweden!

Även denna sommaren kommer vi finnas på plats på Elite Hockey Camp. Campen riktar sig till spelare och målvakter som söker bästa träning på högsta nivå.

Vi ser fram att få träffa både nya och ”gamla” deltagare.

Vi ses i Malmö!

cropped-Frontier-Sweden-Elite-Hockey-Camp-SWE-2016.jpg

Biosteel Sports Nutrition!

cropped-LOGGABIOSTEEL.png

Biosteel® skapades 2009 av Toronto Maple Leafs fystränare Matt Nichols eftersom han ville ta fram den absolut renaste och mest hälsosamma sportdrycken till sina spelare. Resten är bara historia och numera är Biosteel ett givet inslag i omklädningsrummen inom NHL, SHL, NBA, MLB och PGA touren i golf och alla pratar om fenomenet #drinkthepink. Världsstjärnor som Connor McDavid (Edmonton Oilers, NHL), Tyler Seguin (Dallas Stars, NHL), Wayne Gretzky (The great one), Sean Lee (Dallas Cowboys, NFL), Brooke Henderson (LPGA Touren), Marcus Stroman (Toronto Blue Jays, MLB), Andrew Wiggins (NBA), Taylor Pischke (Beach Volleyboll Pro), Denis Shapovalov (Professionell Tennisspelare), Jordan Spieth (PGA Touren), Hunter Mahan (PGA Touren) använder alla Biosteel`s produkter.

Hockeyswe™ är sedan Januari 2017 stolt officiell återförsäljare för Biosteel® i Sverige och vi är ganska säkra på att deras marknadsledande produkter inom hälsosam sportdryck och kosttillskott också kommer att erövra den Svenska marknaden.

Drink the Pink™

 

Sportfack skriver om Stable26!

sportfack-logo

Stable26 börjar sitt intågande på den Skandinaviska marknaden. Sportfack som är Sveriges ledande tidning för sportbranschen, skriver nu om Stable26. Vi är glada för uppmärksamheten och ser fram emot att få sprida denna revolutionerande produkt inom bl.a. hockey, golf och löpning.

 

Nu även målvaktsklubbor hos SportEWA!

sportewa

SportEwa har sedan länge sålt Frontier´s kälkhockeyklubbor. Nu kommer även Frontier´s målvaktsklubbor finnas i sortimentet. Även SportEwa satsar på Frontiers´s toppklubba 9985G.

 

Ny återförsäljare!

söderbergs

 

 

Söderbergs Sport kommer att sälja Frontier´s Målvaktsklubbor. Dem har valt att designa en egen ”Söderbergsklubba” självklart har dem valt 9985G, Frontier´s toppklubba. Håll utkik i deras butik!

 

 

Ny återförsäljare!

funksport

 

 

 

Hockeyswe är glada och stolta att Funksport AS valt oss som leverantör. Funksport levererar bl.a. klubbor till det Norska kälkhockeylandslaget.

 

Välkommen till Funksport As

Funksport säljer aktivitetshjälpmedel for personer med funktionsnedsättning.

Filosofin är glädje genom meningsfull aktivitet, och bra utrustning.

 

 

 

Hockeyswe kan nu stolt presentera vårt nya samarbete med Elite Hockey Camp Sweden!

Klicka på bilden för mer information.

cropped-Frontier-Sweden-Elite-Hockey-Camp-SWE-2016.jpg